Lediga uppdrag på Tegelbruket

Tegelbruket är en ungdomsarena vi Örebroare bygger tillsammans och hos oss finns många olika typer av uppdrag att engagera sig i. Vi söker med jämna mellanrum alltifrån volontärer till arvoderade ledare eller anställd personal. Nedan listar vi aktuella lediga tjänster och uppdrag på Tegelbruket, Sensus, KFUM och andra aktörer som verkar i Tegelbruket.

Varje tjänst- och uppdragsbeskrivning har sina kontaktpersoner, vänligen kontakta dessa vid intresse.

Välkommen att bli en del av Tegelbruket!

Tegelbruket söker

Ta chansen och bli mentor – du kan förändra en ungdoms liv!

Vill du göra skillnad för en tonåring? Alla ungdomar är i behov av stöd och vuxna förebilder, vissa mer än andra. Har du fyra timmar över i månaden kan du vara det stödet – en vuxen kompis som lyssnar utan att ställa krav. Om det låter givande och intressant så är detta uppdraget för dig!

Mentor Sverige har många ungdomar i åldern 13-17 år som står i kö och vill ha en mentor. Vi behöver dig, dina kompisar, kollegor, familjemedlemmar – alla som är över 20 år har nu en möjlighet att göra en insats och samtidigt få hänga med en grym ungdom!

Mentor anordnar träffar då och då, där du kan träffa oss och få veta mer om om verksamheten. Kontakta oss eller håll utkik i vår kalender.

Har du frågor? Kontakta Ida på ida@tegelbruket.org.

Vi söker nu en ansvarig ledare till vår sommarverksamhet ”Sommar i Parken”, i Örnsköldsparken som ligger ett stenkast från Tegelbruket.

Som aktivitetsansvarig kommer du att ansvara för det aktivitetsutbud som vi erbjuder barn, ungdomar och boende i Markbacken under hela sommarlovet. Aktiviteterna består av fysiska aktiviteter, sommarlekar, läsning och enkla former av skapande.

I din roll ingår att möta och serva besökarna som kommer till parken, vara relationsskapande och inspirerande. I din roll ingår också att hantera utlåning av grejer till de olika aktiviteterna, samt ett visst underhåll av aktivitetsytor.

En viktig del av uppdraget är att du dessutom kommer att arbetsleda tre feriepraktikanter som finns med som aktivitetsledare i verksamheten. Du kommer, förutom feriepraktikanterna även att samarbeta med två andra ledare som är på plats i parken. Tillsammans skapar ni en välkomnande, trygg och inspirerande miljö.

Som person är du positiv, glad och utåtriktad. Du är kreativ, initiativtagande och har god organisationsförmåga. Du är bekväm och trygg och rör dig obehindrat i sociala sammanhang med besökare i olika åldrar och med olika förutsättningar. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och samverkanspartners. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och du planerar, genomför och utvärderar ditt arbete kontinuerligt.

Meriterande: Intresse och erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Tidigare arbete som innefattar eget ansvar, planering och struktur. Erfarenhet av arbetsledning eller av att leda ungdomar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behöver vara 23+ för att söka jobbet.

Sommar i Parken sker i samverkan mellan Tegelbruket och Örebrobostäder (ÖBO)

  • Heltid
  • Visstidsanställning under perioden 10/6 – 17/8
  • Viss kväll- och helgtjänstgöring kan förekomma
  • Ändringar av arbetsuppgifter kan komma att ske med koppling till Covid-19 restriktioner.

Vid intresse, skicka cv+personligt brev till unnur@tegelbruket.org. Rekrytering sker löpande.

Sensus söker

 

Inga tillgängliga tjänster eller uppdrag just nu. 

KFUM söker 

 

Inga tillgängliga tjänster eller uppdrag just nu.

Spontanansökan?

Vill du skicka in en spontanansökan?
Använd knappen nedan för att skicka ett mail till Unnur Tryggvadóttir Nordell hos oss: