OBS! CSR-DAGEN 2020 ÄR INSTÄLLD P.G.A CORONA-VIRUSET

CSR-dagen: Social hållbarhet – vi är bäst tillsammans!

Vi behöver göra saker tillsammans! Ingen kan ensam lösa våra hållbarhetsproblem, men tillsammans kan vi hitta spännande lösningar för gränsöverskridande samarbeten som gör nytta. På CSR-dagen 2020 fokuserar vi på hur vi hittar dessa samarbeten och har bjudit in föreläsare och inspiratörer som delar med sig av sin kunskap. Vi riktar oss till alla inom näringsliv och offentlig sektor som vill vara med och skapa samhällsförändring. Välkommen till en inspirerande dag!

 

CSR-dagen 2020 arrangeras tillsammans med CSR-gruppen.

Årets talare

SOFIA BREITHOLTZ

VD Reach for Change

Partnering for Change – Nu mer än någonsin behöver regeringar, näringslivet, offentliga sektorn och civilsamhället arbeta tillsammans för att lösa vår tids främsta utmaningar och för att nå FN:s globala hållbarhetsmål.

Sofia Breitholtz är en driven samhällsvisionär som tror på kraften att föra samman olika sektorer och perspektiv för att lösa globala utmaningar. Hon har en passion för världens viktigaste resurs; våra barn, samt inspirerande kvinnor och empatiskt ledarskap. Hon är även VD för Reach for Change, en global ideell organisation som frigör kraften i socialt entreprenörskap och innovation för att skapa en bättre värld för barn och unga.

Sofia Breitholtz kommer att dela med sig av lärdomar och trender de senaste decenniet, samt vad som krävs framåt, både utifrån hennes och organisationens egna erfarenheter. Sofia delar även med sig av konkreta case där samarbeten har varit avgörande för att nå en ökad samhällsförändring, och vad hemligheten var.

STIG-ARNE BÄCKMAN

Föreläsare och inspiratör, grundare TalangAkademin

Tänka nytt eller har vi tänkt färdigt? Vi står inför stora utmaningar och många pratar, d iskuterar och utreder – nu är det hög tid att GÖRA på riktigt! Nya oväntade konstellationer och lösningar visar att det finns möjligheter som gör skillnad på riktigt.

Stig- Arne Bäckman är en visionär som vill väcka människors kraft. Han har en omfattande erfarenhet av att skapa nya, annorlunda system och organisationer. Tillsammans med sina medarbetare har han t e x motiverat och utbildat tusentals unga och äldre arbetslösa med annorlunda metoder. Han har arbetat 17 år som fritidsledare, många år som socialarbetare, egen företagare, VD och konsult.
 Sommarpratare i Sveriges Radio 1995, rådgivare till Margot Wallström vid kulturdepartementet samt sakkunnig under en period vid Arbetsmarknadsdepartementet

Som inspiratör håller Stig- Arne föredrag över hela Norden.

Information

Datum: Torsdag 23 april 2020
Tid: 08:15–13.00
Plats: Tegelbruket (Lertagsg 2, Örebro)
Anmälan: Via formulär på denna sida
Sista anmälningsdag: Fredag 17 april 2020
Kostnad: 595 kr exkl. moms inkl. lunch och fika
Moderator: Eva Kastberg

Kontaktpersoner

Ladda ned digital inbjudan

Anmälan är stängd, CSR-dagen inställd P.G.A Corona-viruset.